Första dagen i Stockholm

Tåget gick 08:02 från Sundsvall och vi var framme i Stockholm 11:35 typ. När vi klivit av tåget gick vi direkt till hotellet 
Vi fick rummet och gick och lämnade väskorna och så gick vi till McDonalds och åt lunch. Lite bilder på rummet.



Efter lunchen så gick vj och kollade i affärer, var in på buttrix, Hollister, nån julskyltning m.m. Köpte saker från julskyltningen och Hollister men mamma och Arvid köpe saker från Buttrix. På julskyltningen så köpte jag ett skal med minionerna från dumma mig och på Hollister köpte jag en tröja och en body splasch:) sen innan vi gick tillbaka till hotellet så gick vi in på Waynes och köpte lite fika:) och nu sitter vi på rummet och ser på tv, ska kanske ut på stan igen senare;)








Imorgon har vi heldags biljetter på horse show så vi åker dit till första showen men vi börjar nog att gå lite på mässan och sen kolla vi på showerna:) 

Matteprov



Blev nyss klar med provet, gick ganska bra;) bloggar mer sen

Snart så åker vi

Snart åker vi mot huvudstaden, fredag morgon bär det av:D ska bli jätte kul, har inte ens packat än måste nog göra det snart men jag brukar typ alltid packa i sista minuten, haha;) ganska skönt att vara ledig på fredag. Imorgon är det skola, matte prov:( inte så jätte kul men det måste göras även fast jag inte vill så göra jag ju det, jag vill ju bra betyg;) lång och tråkig dag i skolan men efter skolan så följer jag med Olivia till stallet och fotar henne och hennes ponny Drottningen ( Vickan ) ska bli kul:) skriver nog om ridpassen senare måste plugga och packa lite och så:) om det finns internet på tåget så lovar jag att blogga:) hörs, ni kanske får något smakprov på hur bilderna blev imorgon;) 



Bara några dagar kvar

Nu är det bara några dagar kvar till vi åker till Stockholm:D längtar! 
Var hemma från skolan idag för jag hade jätte ont i huvudet och mådde illa. Har typ sovit halva dagen tills Mille väckte mig genom att skälla som en galning, puckot;) men imorgon blir det skola. Går i skola imorgon, på onsdag och på torsdag sen så på fredag morgon så åker vi mot Stockholm!:D ska försöka blogga så mycket som möjligt då men det blir nog bara mobil inlägg men det är ju bättre än inget:) 

Min stjärna<3 han kan om han vill

Andra dagen på KM 2013

Idag var det dressyr. Knoppade och fixade han innan vi gjorde iordning han så att jag kunnde gå och rida fram. Jobbade mycket med ställning, böjning och hörnpasserningar på framridningen, red igenom programmet en gång också. Han hade inte så mycket bjudning men jag försökte jobba med han så gott det gick. På slutet började han söka sig neråt. Sen skulle jag in på collecting ring, där jobbade jag lite med ställningen och formen, han hade inte nån bjudning där heller och han lyssnade inte på min vänstra skänkel så mycket. Skrittade och travde lite där, han sökte sig lite neråt. Sen var det min tur att gå in på banan, jag skrittade runt lite innan jag började trava och fick startsingnal. På banan var han hur pigg som helst och ganska spänd. I första snett igenom så hoppade han till i slutet. Han var lydig men pigg och lite spänd men han lyssnade ganska bra. Fick 53,33% tror jag, kanska inte det bästa men han är ju ganska ung så jag är nöjd ändå:) Fick en film när jag red av Kristins pappa som jag ska försöka lägga upp tillsammans med filmen från hoppningen. Men ni kan få se bilder iallafall.
Bilderna kan ha hamnat i oordning
 
 
 
 
 

Haha sötis




Första dagen på KMet

Idag var det hoppning. När jag kom dit fixade jag han lite och sen bygde vi banan kl 9. Gick banan ca 4 gånger och sen gjore jag med fingret. Sen gjorde vi iordning Donald så att Linn kunnde gå till framhoppningen. Efter Linn så var det min tur att rida/hoppa fram. Han var väldigt pigg men fin på framhoppningen, han hoppade fint, jag hoppade alla hinder två gånger för han slarvade lite ibland. Sen var det min tur att gå in på banan, där inne var han "rädd" för muren så han ville inte gå i närheten av den men jag fick han ganska nära. Sen fick jag start singnal så jag fattade galopp och red mot första hindret. Han hoppade det galant fast kanske lite fort, andra hindret gick bra men på tredje tänkte han sticka på sidan menjag var beredd på det så jag la dit skänkeln och försökte få han rakt mot hindret men då stannar han istället, jag tog ny fart och då hoppar han. På fjärde hindret stannade han igen för muren var brevidd så han tänkte springa åt ett annat håll, tog ny fart igen och då hoppade han fint över. Femman tar han galant och sexan med men efter sexan blev han så stark och snabb så jag hann inte styra mot sjuan, sista hindret i grunden så jag måste lägga en volt och komma igen och då stannar han såklart för muren var bakom. Så jag blev utesluten, ingen omhoppning heller :( jag som hade sett framimot den för det är typ bara på KM dom har tid och omhoppning och på stora tävlingar men dm borde ha det på nån klubbhoppning ibland. Är ganska nöjd änd även fast vi vägrade ut oss, nu taggar vi om inför dressyren imorgon, kommer nog bilder eller film på det. Har både bilder och film från hoppningen:) 
Lite bilder från dagen, ska försöka få upp filmen också:)
 

Bildbomb på...

En super söt tjej och ridskole ponnyn Candie, det är bara ca 50 bilder den här gången;) haha
 
 
 

Dagen

Först skola, svenska prov och fysik lektion plugg inför provet som jag missar. Efter skolan så gick jag hela vägen hem från Arena skolan och hem till mig. Ganska kallt men det var ändå kul, fick skavsår av mina nya skor. Sen när jag kom hem skulle jag ringa mamma och då fick jag reda på att det fanns ett "paket" till mig i en låda så jag gick och kollade och det var en ny mobil:D Blev jätte glad. Sen åkte jag till stallet för U-sek möte då vi pratade om Lucia showen och om vi ska ha en till övernattning. Nu har jag suttit med min nya mobil och fixat lite inför tävlingen imorgon:) Berättar hur det gick och så när jag kommer hem:)
Sååå söta!<3 Totte och Filippa

BILDBOMB, varning för över 100 bilder;)

 
Bilderna är på Filippa och Fanny Enström, ni hittar deras blogg häääär
 
 
 
 

 

Dagens och gårdagens ridpass

Tisdag: Hoppning, galoppsprång? eller nått sånt, började med att rida fram. Först så skrittade vi på lång tygel, sen tog vi tyglarna och gjorde fem slalom bågar på ena långsidan och på andra fick vi arbeta lite själv, gjorde det i trav också, i båda varven. Sen gick vi in på stora mittvolten och travade över trav bommar, sen travade vi runt på volten. Efter nått varv så la vi till galopp efter bommarna och galopperade tills en bit innan bommarna och saktade av till trav och travade över bommarna. (finns inte med på skissen)  Gjorde det i båda varven. Sen gjorde vi typ samma sak, fast vi travade över bommarna, fattade galopp efter sista men Donald fattade galopp mitt i. Knäppjöken;) Galopperade och hoppade ett räcke med vattenmatta under. Det gjorde vi två gånger var i båda varven. Sen skulle vi hoppa ett räcke sen räcket med vattenmattan, lägga en volt och hoppa studds, sen vattenmattan igen och till sist ett räcke till, det gjorde vi två gånger i ena varvet och en i andra varvet. Donald var otroligt pigg, han sparakde bakut och bockade ganska ofta. Jag red inte så bra heller för jag hängde inte med över hindrerna hela tiden, men han hoppade lite stort ån gång och då hängde jag verkligen inte med och så var han så stark att jag var tvungen att hålla in han hela tiden. För vi skulle ha ett ganska långsamt tempo och inte rida fort. Har filmer på det som kommer nån gång och där ser man ibland att jag inte är med hela tiden och att jag håller in han och när ha nsparkar och bockar. Han tramsade lite och stannade på vattenmattan ett tag men sen fick jag över han fast då tappar jag ena stigbygeln. Om han är så på KM på lördag då kommer jag att dö, haha nä då;) 
 
 
 
 
Onsdag: dressyr, bogen in tror jag det var. Började med att skritta fram på lång tygel sen tog vi tyglarna och gick innan för spåret, la volter och flyttade i båda varven, sen gjorde vi det i trav lite grann. Sen travade vi ett varv på volterna och flyttade ut bakdelen och på långsidorna red vi innan för spåret. Sen gjorde vi det i galopp i båda varven med lite trav emellan. Donald var fin men pigg, efter andra galoppen i traven innan vi skulle sakta av till skritt så sökte han sig neråt och blev rikigt fin. Sen skrittade vi medans vi fick reda på övningen vi skulle göra. På en långsida skulle vi rida innan för spåret och på andra långsidan skulle vi rida på spåret. Vi skulle först lägga en volt så vi fick ställningen och så sen skulle vi göra bogen in eller vad det var och om vi tappade ställningen var det bara att göra en volt. Det gjorde vi i båda varven, Donald var ganska duktig ibland men han ville inte riktigt. Men jag är nöjd med han, hoppas han är lika fin på KM på söndag;)
 
 
 
 

hej

har varit hemma i lite mer än en timme nu, ska sätta mig och plugga lite har några prov snart. På skolan hade vi först SO där vi såg på en kort film, pratade lite om den och gjorde lite uppgifter till "kapitlet" vi håller på med. Sen hade vi matte där vi först fick lite info om lite allt möjligt, nä men lite saker iallafall sen fick vi våra omdömen, sen hade vi lite genomgång och sen jobbade vi i boken. Franskan var ganska tråkig, vi gjorde inget speciellt. Sen lunch, pyttipanna eller nått sånt. Sen roligaste ämnet på hela dagen, idrott. Där vi skulle hittta på en egen dans och sen vissade vi upp den, det gick faktiskt bra:D sen svenska där vi gick igenom det sista inför det vi ska ha på prov snart:) 
 
Snart är det KM!! taggad;) 
Funderar på att byta ut dag 10 till något annat för jag kan inte fixa nån bild på min hand stil:P eller så hoppar jag över den
 

Birsta

kom nyss hem från birsta, åkte buss dit med Frida och vi höll på att missa den;) men vi hann med den. Gick runt på birsta och åt mcdonalds, sen när vi började trötna gick vi till hööks för att jag skulle kolla på skor och sånt men jag köpte inget. Men alldeles nyss så beställde jag skorna från hemsidan och lite läder tvål och sånt:) Lägger ut dag 10 ikväll om jag kommer ihåg det eftersom jag glömde det igrå:P<3 ska äta nu bloggar mer sen 
 

Dag 10 kommer senare...

... För jag har ingen bild på den en så jag måste fixa det och hoppas på att jag kan göra det innan min mobil dör som den gör varannan minut typ;)
 

Dag 9: något jag vill ha

En egen ponny, skulle verkligen vara så kul men det kommer nog aldrig att hända för mamma och pappa ska prata om det men dom skjuter bara upp det, först var det närjag hade tävlat för första gången och det var as länge sen osv;) Men man vet ju aldrig, det är ju snart jul och snart fyller jag år;) 
 
SNÄLLA MAMMA OCH PAPPA!<33 Jag gör vad som helst;)
 
en Iphone 5s, skulle inte heller vara fel nu när min mobil är trasig<3
Bilden är från apples hemsida
 
 
Och två bodymist från VS, bilderna är från Lyko.se
 

Ridpassen

Tisdags: Skulle haft hoppning men Eva var sjuk så det blev lite markarbete med Madicken istället:) Vi red fram i skritt, trav och galopp, sen började vi med bommarna och det. Vi hade trav bommar i en båge typ, som på bilden och så la vi en volt mellan runt en kona. Efter ett tag så la vi till galopp över galoppbommar som vi sen la upp på sockerbitar, ganska lågt, gjorde det i båda varven och så räknade vi galoppsprång mellan. Sen skulle vi få in åtta galoppsprång och Donald var riktigt pigg så det var svårt men jag lyckades nästan, vet inte om jag lyckades eller inte men men. Frida filmade med min minisystem kamera så det kommer upp nån dag men när vet jag inte;)
 
Onsdags: Dressyr, tränade inför KM. Vi red fram i skritt och trav innan för spåret. Sen började vi med innan för spåret i skritt och gjorde hörnpasseringar, sen i trav i båda varven. Sen tog vi en paus och sen tog vi lite trav och sen galopp, med hörnpasserning i hörnen och korta galoppen på långsidorna. Donald blev så fin av en här övningen. Han var väldigt pigg men något mjukare än vanligt. Han gick i form i lite mindre än halva kanske. Riktigt nöjd med han, han var verkligen jätte duktig. Han kan när han vill;) Hoppas han är lika fin på KM bara;)
Bild fotad av Saga<3

Veckans planer

Tisdag: skola, ridning ska kolla om nån kan filma.
Onsdag: Skola, ridning
Torsdag: Skola, inget planerat
Fredag: Skola, inget planerat
Lördag: Konfa läger kl 15:00
Söndag: Konfa läger slutar 13:30, inget planerat efter
Vad liten han var<3 Mille<3

Dag 8: 5 saker som irriterar mig

1. Folk som skriver taskiga saker anonymt
2. Att jag inte kommer på något att skriva nu;)
3. att jag fortfarande inte kommer på något att skriva:(;)
4. att jag ger upp med det här nu
5. folk som säger "så här" i varje mening, det blir riktigt irriterande efter ett tag;)
 
 

Konfirmationen

Igår var det konfa, det började 10:00. Då satt vi och pratade och sen var det gudstjänst, ganska lång tråkigt;) efter det så var det lunch, pannkakor med sylt och grädde. Städade lite sen åkte vi till stallet och red, jag fick Exxet. Lidens Excellence, kallas Exxet är en stor häst som har blivit ner mätt till ponny. Vi började med att rida fram i skritt och trav, vi gjorde lite tempoväxlingar. Sen gick vi in på mittvolten och ställde i skritt och trav, utåt och inåt. Sen gjorde vi det i galopp också och fattade galopp från skritt. Exxet var rolig men han kräver ganska mycket av ryttaren, han var ganska svår också men det är nog för att det var första gången jag red han men han ställde sig bra och på slutet sökte han sig neråt. Sen fixade vi hästarna och bytte om sen gick vi och pratade medans vi väntade på att den andra gruppen skulle rida klart och när dom var klara så pratade vi mer. Det slutade 17:00:) 
Bilder på Exxet
 

Bloggar mer imorgon

bloggar om konfirmationen imorgon och så;) 
 
 

Dag 7: tokiga bilder

 
 

Dag 6: favorit bloggar

Läser ganska många bloggar så jag ska försöka att ta med så många som möjligt;)
 
Knutarna.blogg.se
 
Srcryttarna.horesworld.se
 
Theresiasandahl.blogg.se
 
nattstad.se/fridasiden
 
poeticannie.wordpress.se
 
albabostrm.horseworld.se
 
majajonssoon.blogg.se
 
nattstad.se/michellejohnson
 
smillaberntsson.se
 
pernillash.bloggplatsen.se
 
 
Det var dom flesta jag läser men ibland är det nån till, följer många på Blogkeen:)
 
 

Bilder från igår






Drar snart...

...till stallet för U-sek möte. Har varit hos Frida och fotat med Frida och Kristin, lägger upp lite bilder när jag får dom;) Min mobil är fortfarande helt knäpp, högtalarna funkar inte och nu funkar inte knappen igen heller. Har tappat den några gånger förut utan att det har hänt något så den tog väl chansen att gå sönder nu; när den åkte i badrummsgolvet:(  Aja kanske fixar sig igen vem vet. 
 
Statistiken är ju bara bäst just nu, kanske inte så jätte hög men den är högre än valigt, tack<33 Blir så glad när jag ser att det iallafall är några som är inne här:)
 
 

Dag 5: Mitt favorit ställe

Mitt favorit ställe är nog stallet för där har man många kompisar både på två och fyra ben. Jag känner mig trygg och avslappnad där. Jag har alltid roligt i stallet och det finns oftast något att göra där. Vad mer behöver jag skriva igentligen;) Jag tror att ni fattar att jag gillar att vara i stallet
 
Kristin har fotat bilden

Piss mobil

Råkade tappa den imorse i badrummet så blixten går av och på, kameran är fuktig men den goda nyheten är att min knapp där uppe har börjat funka igen


Dag 4:gamla bilder på mig

Tar en stor risk när jag lägger ut dom här bilderna;) ser dom säkert på insta när jag fyller år, men men;)
Här får ni några "jätte" fina bilder på mig och ett gott skratt;)
 
 

Dagen

Skolan var ganska tråkig men det gick ganska snabbt ändå, efter skolan åkte jag och Frida till stan och åt subway och gick runt lite. Köpte en tröja som jag lägger ut en bild på imorgon;) Nu ska jag sova, har nyss sett det tredje avsnittet av Ravenswood. Det var as bra men lite läskigt när man ser det på kvällen men inte så mycket. Längtar redan tills nästa avsnitt kommer och till er som inte vet vad Ravenswood är så är det en spin-off serie till PLL ( Pretty little liars ) Rekommenderar båda serierna;) ska skriva inlägget om dag 4s utmaning sen ska jag sova:)
 

Statistiken

Slog nog rekord för nån dag sen, tack<3 Ni är bäst

Dagen ridpass: skänkelvikning barbacka

Vi gick och frågade om vi fick rida barbacka idag igen och det fick vi så då är det ju självklart att man gör det;) fast det beror kanske på vilken häst man har.
Vi skrittade fram och gjorde framdelsvändingar för att mjuka upp hästarna och det gjorde vi i trav också sen började vi jobba med skänkelvikingar
Vi jobbade med skänkelviking på "sicksack" spår på ena långsidan i skritt och travade efter den andra, sen över gick vi till trav på skänkelvikningen och galopp på andra långsidan, körde i båda varven. Sen travade vi av och skrittade av. Donald var hur fin som helst på slutet, han höll formen dom sista 10 minutarna och i galoppen. Jätte nöjd över lillen. Kul att rida barbacka också för då kommer man åt hästarna bättre och det gav verkligen resultat på Donald, fick verkligen den där wow känslan när jag travade av för att han var så fin. 
 
Före borstningen
 
Efter borstningen
 

Dag 3: mitt drömyrke

Jag vill ju hålla på med djur så kanske vetrinär fast inte en sån som opererar eller häst tränare eller nått sånt. Jag vill iallafall hålla på med djur så. Det var svårt att skriva om;) Fast om jag skulle bli vetrinär vilket jag inte tror är så troligt för min betyg kommer säkert inte att räcka men om det skulle vara så att jag skulle bli det så vet jag inte om jag skulle vara häst vetrinär eller små djurs vetrinär;)
 

Dag 3: mitt drömyrke

Jag vill ju hålla på med djur så kanske vetrinär fast inte en sån som opererar eller häst tränare eller nått sånt. Jag vill iallafall hålla på med djur så. Det var svårt att skriva om;) Fast om jag skulle bli vetrinär vilket jag inte tror är så troligt för min betyg kommer säkert inte att räcka men om det skulle vara så att jag skulle bli det så vet jag inte om jag skulle vara häst vetrinär eller små djurs vetrinär;)
 

Dagdens ridpss: barbacka med dubbla tyglar

Vi red barbacka idag med dubbla tyglar, det var faktiskt ganska kul. Vi började med att sätta fast ett par tyglar nedan för dom vanilga tyglarna och sen hoppade vi upp. Skrittade fram på långa tyglar och sen så ställde vi oss runt Eva (vår ridlärare) och hon vissade hur vi skulle hålla tyglarna, dom vanliga skulle vi så klart hålla som vanligt och dom andra skulle vi hålla lite lösare mellan ringfingret och långfingret och sen upp som vanligt och den tygeln skulle ligga under den vanliga och sen på med tummen. Vi skrittade på stora mittvolten med korta tyglar och sen minskade vi volten. Sen ställde vi dom utåt och efter ett tag skulle vi flytta bakdelen, det blev typ förvänd sluta eller vad det heter;) vi gjorde det ett tag och sen bytte vi varv och körde där också. Sen började vi trav på stora mittvolten igen och efter ett tag minskade vi den, ställde utåt och flyttade, samma sak i båda varven. När vi bytte varv gjorde vi förvänd volt tillbaka eller vad det heter:P (alltså vi gjorde en volt tillbaka fast utåt, från volten) Bytte varv med jämna mellan rum och gjorde samma sak och sen la vi till galopp när vi gjorde förvänd volt tillbaka och galopperade ett tag, minskade volten och saktade av till trav och gjorde förvänd sluta. Gjorde så några gånger i varje varv. Sen travade vi av i lätt ridning och skrittade sedan av. Donald blev fin ganska fort och fromen kom och gick lite men på slutet satt den där och han var jätte fin:) Hoppas att han är lika fin imorgon;) 
Freja fotade lite med sin mobil men dom blev ganska suddiga, men ni kanske kan få se dom ändå;)
Gammal bild
 

Dag 2: 8 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag ÄLSKAR socker och allt som är sött:D
 
2. Jag har gillat hästar ända sen jag var liten
 
3. Jag älskar att shoppa, slösa pengar är jag grym på;D hihi
 
4. Jag älskar att fota
 
5. Jag sitter ofta vid datorn, mobilen och tvn, haha vad lat jag är;)
 
6. Jag är ganska blyg tills man lär känna mig för då är jag helt störd;)
 
7. Jag vill ha en egen ponny men mamma och pappa är för snåla;)
 
8. Kan bli sur när jag är hungrig
 
 
 

Dag 1: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Hade bara dom här bilderna på mig och Evve<33
 
 
Tog en på Pernilla och mig också<3
 
Hihi blev två vänner istället;)

Tänkte göra...

...en 10 dagars utmaning så att ni får lite uppdatering, hittat lite olika men vet inte vilken jag ska ta;) kanske ska ta utmaningar från olika och göra en "egen". Så gör vi;)
 
Så här kommer dagarna att se ut:
 
Dag 1: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge 
Dag 2: 8 Saker ni kanske inte visste om mig 
Dag 3: Mitt drömyrke
Dag 4: Gammla bilder på mig
Dag 5: Mitt favorit ställe
Dag 6: Bloggfavoriter
Dag 7: Tokiga bilder
Dag 8: 5 saker som irriterar mig
Dag 9: Något jag vill ha
Dag 10: En bild på min handstil
 
Jag börjar idag;)

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar hos http://faltryttarna.horseworld.se/
 
 
 
Jag rekommenderar Racesafe ridvästen, jag har själv en sån och jag älskar den. Den har en bra passform, är väldigt skön att ha på sig och är väldigt populär. Den är godkännd enligt dom senaste kraven för säkerhetsvästar. Den är dyr men den är helt klart värt priset, för den är verkligen toppen. Den är ganska rörlig men ändå hård tackvare dom små "klossarna" den innehåller. Jag tycker att om du funderar på att köpa den, sluta fundera och köp den. Du lär inte bli besviken. På sidorna på den finns det snören som man kan dra åt om man vill att den ska sitta hårdare. Den är grymt snygg och inte krånglig, den är lätt att ta på sig och ta av. Den har inte krångliga karborar utan bara en dragkedja. Jag är super nöjd med min. Jag rekommendrar den verkligen
 
 

Ni kan ju ta en titt...

på min kusins blogg, ni hittar den HÄÄÄÄÄR

Nu har kusinerna åkt

Hej ja nu har kusinerna åkt:( Igår var vi på stallet för att jobba på tävlingen och jag fotade en massa också, nästan på alla ekipage som red medans vi var där, så det är bara att säga till om ni vill ha bilder så kan jag kolla om jag har på er. Fotade Lb och några B-ponnyer i La. Laddade nyss in bilderna i datorn och när jag kollar igenom dom så har mellan 100 och 200 bilder försvunnit, för när jag skulle lägga in dom så var det över 500 och nu är det bara 355 bilder kvar och jag har bara raderat 39 bilder. Bilr så less, det försvann bilder på B-ponnysarna i Lb och deras prisutdelning m.m. Så synd för jag fick jätte söta bilder på Alva och Fredde som kom trea och så ska bilderna försvinna när hon hoppar och i prisutdelningen men tur att hon hoppade i La också för dom bilderna är kvar:)
 
Kollade på Jackass när vi kom hem och dom är helt sjuka men ganska roliga;) Sen gjorde vi oss iordning och åkte till våra små kusiner för att fira Malin som fyller 7 år på tisdag ( det är våran kusin ). Jag och Ollan gick ut och fotade tomtebloss i mörkret, det blev ganska snyggt faktiskt, vi fotade också inne när vi droppade sockerdricka ur ett sugrör, jag lyckade faktiskt få några droppar på bild;)
ganska snyggt va?;)
 
I fredags så åkte vi till mormor och morfar för att fira en annan av kusinerna, Einar (stavning) som fyllde tre då:)
 
Skola imorgon då, sååå taggade... not:(

RSS 2.0