Hemma i Sundsvall igen

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg. Igår var vi ju på Liseberg och det var jätte kul, vi åkte Balder, Kanonen, Lisebergsbanan och Kålorado. Balder och kanonen var roligast. Vi tänkte åka den nya, Helix men vi hann inte för vi tänkte åka den sist, typ en timme innan det stängde men efter som det var ca en timmes kö så tog dom inte in fler till kön så vi kunde inte åka:( lite tråkigt då jag ville åka den. Innan vi åkte tillbaka till hotellet så köpte vi sockervadd, gott men kladdigt;) idag var vi på stan igen och jag köpte en till tröja en till body mist från vs, ett par shorts, ett mobilskal och plast till mobilen. Sen vid 14:35 gick tåget hem. Hade jätte gärna stannat längre, älskar Göteborg. Skulle kunna flytta dit fast kanske lite utanför;) känns lite tråkigt att vara hemma igen och skolan börjar och så men ändå är det lite skönt att vara hemma även fast jag trivdes väldigt bra där nere:) 
Det här köpte jag under helgen + lite annat. Tröjorna är likadana fast i olika färger ( den rosa ligger med baksidan uppåt ). Den orangea vs body misten är Amber romance och den rosa är sensual blush, båda är från Grand parfymeri. Tröjorna och byxorna är från Chelsea och shortsen är från en affär som heter Toppen;) nu ska jag sova eftersom det är skola imorgon, på torsdag och fredag så är vi lediga tror jag och på torsdag ska jag på "utflykt" mer avslöjar jag inte;) God natt


Göteborg

Första dagen är snart slut och den har varit helt fantastisk. Tåget gick fem imorse så det var upp tidigt, vi kom fram runt halv ett och då checkade vi in på hotellet och sen gick jag och Frida på stan. Jag köpte en tröja och ett par byxor från Chelsea och en vs bodymist från Grand parfymeri. Efter det var vi ett tag på rummet och sen åt vi Subway innan vi åkte till Lissebergs hallen där konserten var. Konserten var jätte bra och killarna var underbara. Vi stod inte så jätte nära men det gick, lite svårt att se bara. Jag hade velat stå längst fram men jag orkar inte köa så länge;) kom ganska nyligen hem från konserten (för er som inte vet så var vi på The Fooo) 
Fotade och filmade ganska mycket, lägger nog upp lite bilder sen, kanske video också men vi får se;) planen för imorgon är att första gå på stan och shoppa sen runt fyra tänkte vi dra till Lisseberg;) vi ska kanske testa den nya berg och dal banan Helix om vi vågar;) 


Hoppning 22 april 2014


Dagens ridpass: Hoppning, kombinationer

Idag på ridningen var det hoppning och vi red ute. Vi fick rida fram i skritt, trav och galopp självständigt. Vi började med att hoppa fram på ett kryss, först travhoppade vi det från båda hållen och landade i samma varv två gånger åt varje håll. Sen tog vi det i galopp och då bytte vi varv och galopp över hindret och det gjorde vi också två gånger åt varje håll. Sen började vi hoppa en kombination med två räcken och ett galoppsprång emellan, vi tog den i både höger och vänster galopp. Sen hoppade vi en kombination med räcke in och oxer ut med ett galoppsprång emellan. Donald var jätte pigg i början och det kändes som om han skulle explodera i galoppen, i början stod han typ bara och studdsade men sen gick det bättre och han slutade tramsa. Han hoppade fram fint men han var riktigt pigg och ganska stark men efter ett tag så blev det bättre. I första kombinationen hade jag lite för dålig fart så det blev två galoppsprång tror jag först men sen la dom dit en bom emellan och när vi hoppade då blev det lite missförstånd men han hoppade ändå. I andra kombinationen hade jag lite dålig fart först men andra gången vi hoppade gick det jätte bra. Sen när vi travade av så gick han riktigt fint, bästa Donald:) ska se om jag får med någon som kan fota och kanske filma lite också imorgon:)
 

Jönköpning

Dagarna i Jönköpning har varit jätte roliga, vi åkte hem imorse så att jag skulle hinna till ridningen, skriver om det snart kommer även lägga ut en film och några bilder. Jag fotade lite där nere på Mille och Ludde. Nu tänkte jag först skriva ett inlägg om ridningen och sen ska jag fika lite och sen ska jag sätta mig ner i sängen med datorn och titta några avsnitt av The Vampire Diaries:) typ 3 dagar kvar till Göteborg!:D 
 
 
 
 
 
 

Nya tag

Har inte bloggat nått på typ en vecka nu pågrund av Sotis bort gång och så har jag inte haft något att skriva om och inte haft någon lust att skriva men nu så. På onsdag och torsdag så är jag ledig för vi ska åka till Jönköpning på onsdag och så är vi där tills tisdag. Har ju lite hemligheter på G som jag nämnt förut, nyfikna?;) 11 dagar kvar till Göteborg, shit vad fort det har gått, känns som det nyss var 50 dagar kvar. Lite bilder som jag har tagit dom senaste dagarna
 

R.I.P Sotis

Himlens finaste ängel<3
 

Längtar

21 dagar kvar till Göteborg nu! :D Åker ner till Jönköping före det så det blir typ ner upp ner upp, haha. Nere i Jönköpning ska vi träffa kusinerna som vi inte träffar så ofta så det ska bli jätte kul sen har jag kanske andra planer på gång där nere ;) Så det är bara att hoppas, blir det något med det så kommer det att komma video på det, det lovar jag:)
Nästa vecka ser ut så här för mig:
Måndag: Pernilla och hennes föräldrar kommer på fika på kvällen
Tisdag: Ridning ( hoppning ) ska fixa någon som filmar;)
Onsdag: Ridning
Torsdag: inget speciellt planerat
Fredag: inget speciellt planerat
 
Just nu sitter jag vid datorn och kollar på lite olika saker, bland annat schabrak jag är lite sugen på att köpa:)
 
Det här schabraket från Glen Gordon tycker jag är grymt snyggt, skulle vilja köpa det härifrån i antingen blått, rött eller svart.
 

Jag är med och tävlar

http://aramoemilia.blogg.se/2014/march/vinn-en-eskadron-grimma.html#comment
 
 

RSS 2.0