plugga plugga plugga

Har suttit och pluggat ganska mycket idag för jag har två prov imorgon efter varandra:( Har inte så mycket och skriva för jag har typ inte gjort något;) ska försöka blogga imorgon men det är så svårt när jag inte har något att skriva om 
Bästa<3 
 
 

Första lokala tävlingen

Gick jätte bra idag, bättre än vad jag väntade mig;) jag är riktigt nöjd och han kändes jätte bra både på framhoppningen och på banan:)  

Fotograf: pappa





Fotograf: Pernilla 

Fotograf: Saga



Hopptävling 22/2 2014

LD (80cm för D-ponny) bed. A
Första lokala starten för både mig och Donald


Hej

Ledsen för usel bloggning men jag har inte orkat. 
 
Lite bilder sen tävlingen, ni får igga min sits på dom flesta bilderna;)
fotograf: Kristin
 

Klubbhoppning 80cm 15/2 2014


jag är med och tävlar

Länk till tävlingen 
 
 

Hej

Har ingen blogglust nu, har inget att skriva om och så och konstigt nog så är jag inte sugen på att rida imorgon heller. På onsdag ska Donald mätas och jag ska nog följa med om jag får ledigt från SO:n och konståkningen men jag tror jag får det så det ska bli kul iallafall. 
 
Jag vill verkligen ha en egen ponny nu men det får jag inte och då blir det ju inte bättre av att jag sitter och kollar på annonser på hästnet. Det skulle verkligen vara kul och då skulle jag ha någt att göra på dagarna istället för att sitta och lata mig. Aja jag ska försöka släppa det nu... Ska sova nu så god natt:)
 
 

Gossip girl

Hej, idag så har jag inte gjort så mycket mer än att titta på Gossip girl, jag vet att jag är lat;) Jag har typ inget att skriva om faktiskt. 
Åhh vad kul jag och Pernilla hade kul när vi tog dom här bilderna, jag minns att jag ramlade av också när Djärv stod still, haha det var riktigt kul:)

Ridlektioner och annat

I onsdags så red jag Romeo för att Donald hade dragit en vargtand, vi värmde upp i skritt och trav lite självständigt och sen jobbade vi med galoppfattningar. Det gick bra i början men bäst i slutet. Han har ingen skön galopp utan den är ganska ryckig så det gick inte så bra där men annars var det okej. Idag red jag Donald och han var pigg och fin. Han kändes mycket bättre än innan och han var inte lika känslig i munnen efter att ha dragit tanden. Vi gjorde lite framdelsvändingar och lite skänkelvikning tror jag;) Han var fin iallafall och jag är nöjd med han. På onsdag så ska ha mätas, spänande jag hoppas på att han blir C-ponny men han kommer nog att späna sig mycket så han kommer säkert att bli D-ponny men man kan ju alltid hoppas:) 
 
Ska nog sova nu eller försöka iallafall för jag har jätte ont i armen/axeln efter att jag ramlade på idrotten, vi hade skridskor. Hoppas att det går över snart. 
 

RSS 2.0