Mysig uteritt +avramling

Blev en uteritt igår ( klockan är ju över två på natten så ) red runt öden. Det var riktigt härligt och jag tror Nisse också tyckte det. Sen så blev det ju en avramling på det också, det var på en "stig" där vi ridit flera gånger men nu låg det en ganska stor pinne tvärsöver som det såg att någon hade lagt där och Nisse tyckte den var lite läskigt men han gick fint över med frambenen men sen var det som om han glömde att bakbenen också skulle över så han "fastnade" väl eller nått och hoppade till och jag var inte beredd på det så jag hamnade framför sadeln och då bockade han eller nått så jag hamnade i sadeln igen men jag tappade balansen och åkte av. Skrapade upp armbågen så det svider ganska bra just nu men annars gick det bra, fick lite ont i svanket också;)
 
 
 

Musik och galopp

Red till travbanan och galopperade bara för att få ha kul tillsammans utan några krav eftersom dressyr passet igår gick skit för han lyssnade inte och jag mådde inte jätte bra så jag valde att avbryta passet men det var nog bäst för både mig och Nisse. Men idag så tog jag med hörlurarna och slog på musik medans jag red. Jag älskar att bara flyga fram i en härlig galopp, korta läder och full fart:) imorgon blir det nog bara en uteritt, kanske tar runt öden eller nått. Nä nu ska jag nog ta och sova lite
 
Ska nog kolla med Carro om en hoppträning snart också:)
 
 

Nu har kusinerna åkt:(

Kusinerna åkte imorse, tråkigt men så är det. Fixade lite med bloggen igår som ni kaske har sett, ny header och bytt lite färger och sånt. Jag blev faktiskt ganska nöjd med header eftersom jag gjorde den själv, lite slarvigt på vissa ställen men datorn blev lite seg så det fick duga:) longerade Nisse igår så ska nog rida lite dressyr idag tror jag. Nu ska jag kolla på nån serie eller nått så ha en bra dag
 

Natt tankar

Ingen är perfekt, jag är inte perfekt, du är inte perfekt. Vi är alla människor och vi gör alla misstag och fel men det är bara mänskligt för det finns inget som är helt perfekt. Något som jag är sjukt trött på det är att folk letar fel och negativa saker hos andra istället för att se det bra och goda i folk. Folk ser flisan i andra istället för bjälken i sig själv eller vad det nu är som man säger. Liksom om någon gör ett fel så är det så mycket fokus på det istället för på allt det bra som den har gjort, där är min fråga varför? Alla gör ju fel men varför bryr man sig så mycket och hackar upp sig så mycket på det? Det är sjukt egentligen. Ingen är ju perfekt du gör också dina misstag precis som jag gör mina men man lär sig av sina misstag. Men det är som att man blir dömd för livet av just ett litet misstag, det är ju absolut inte så att man kan ändra sig och så. Jag är så trött på det just nu. 

Ja jag var bara tvungen att skriva av mig lite, hoppas ni tänker till lite extra om just det här och att ni tänker er för innan ni öppnar munnen eller skriver något på nån av alla sociala medier till någon som egentligen inte är så snällt

Godnatt



Hoppning

Idag var jag och hoppade lite, det gick as bra trots några stopp. Nisse var pigg och glad, hoppade lite studs, en linje, ett kryss och en oxer. Orkar inte skriva så noggrant men linjens sista hinder slutade kanske runt 90cm-1m vet inte exakt, det andra var lägre. Ollan var med och fotade, ni hittar hennes blogg hääääär 
 Imorgon blir det en skritt tur barbacka för han har gått ganska hårt nu dom senaste dagarna

Kusinerna

Kusinerna kom i lördags så har inte hunnit bloggat så mycket. Igår var jag med Pernilla och Saga på travbanan och red, vi körde lite galopp "tävlingar" första gången kom vi sist men jag tror inte Nisse fattade att det var tävling. Andra gången så vann vi, haha det var as kul och tredje gången kom vi två men det var ganska jämnt mellan mig och Pernilla på slutet. Det är så sjukt kul att bara racea iväg i full galopp. Idag så blev det ett enklare dressyr pass och det gick så grymt bra, har aldrig gått så bra förut i dressyren. Jag hade världens underbaraste känsla:) efter att jag ridit så fick Wilma prova hoppa upp, hon skirttade travade och galopperade lite men när hon skulle galoppera så blev Nisse riktigt busig och typ kastade sig åt sidan och tänkte sticka iväg och börja bocka eller det ser ut så på videon iallafall så Wilma som aldrig ridit innan åkte av men det gick bra och hon hoppade upp igen fast bara i skritt. Jag fick mig även ett spring pass efter att han sprungit bredvid hela tiden. Men i stallet så var han väldigt irriterad och han verkade väldigt nervös eller stressade men han kanske bara hade en dålig dag eller nått och jag älskar honom ändå<3


Imorgon ska jag och Pernilla hoppa lite, får se om Ollan följer med som fotograf






Full rulle

Mycket som händer nu. Mina tremäningar kom för nån dag sen och igår städade jag först stallet med Pernilla, My och Pernillas mamma sen efter det åkte jag hem och bytte om för att sedan åka till birsta med min tremäning. Där köpte jag en tröja och en ögonbrynspenna, sen fick jag även ett baby lips av min tremäning som hon köpte åt mig och jag märkte inte ens att hon köpte det haha men det var grymt snällt. Sen idag så var vi på stan och dr köpte jag inget förutom Subway, haha. När vi kom hem från stan så for vi en stud senare till stallet, jag hoppade lite studs med Nisse och det gick väldigt bra. Han blev väldigt mjuk och följsam och när jag travade av bar han upp sig själv mer än vad han brukar för an brukar hänga sig på bettet ibland. På lördag kommer mina kusiner från Jönköpning så det är ganska mycke nu och därför är uppdaterningen inte bäst men jag hoppas att ni överlever;)
 

Varför ska det vara så svårt att sova?

Kan inte sova så bjuder på lite bilder på mig, Nisse och Valle






har inget att skriva om

Är väldigt varmt ute så man blir ju väldigt slö så det finns inte så mycket att skriva om. Nisse skoddes iallafall idag så han har fått vila, han ska nog få vila imorgon också:)
Godnatt
 

Borde jag sakna honom så mycket som jag gör?





Bilder från betet

 
 

Äntligen

Har suttit ett bra tag vid Photoshop nu för att fixa en copyright stämpel och nu har jag äntligen lyckats:D här är två favoritbilder från betet:) kommer fler bilder därifrån senare;)
 

Lång men super rolig dag

Åkte till stallet och red ut barbacka med Pernilla, härligt. Jag red i shorts och linne för det var så himla varmt efter att vi ridit fixade vi till i stallet och sen åkte jag hem och åt. När jag ätit och plockat undan så cyklade jag till Pernilla och var lite med henne. Skrattat väldigt mycket idag och även virrat omkring i skogen. Sen åkte jag och Kristin till betet och skulle fota hästarna där i solnedgången men det var träd ivägen så man fick ju inte med det så bra men när vi åkte dit så såg vi det jätte bra och det var jätte fint. Solen var alldeles röd och stor, helt fantastikt:)
                                                                                                                                                                  Dom bästa<3
 
 
Hoppningen i fredags gick riktigt bra, lite stopp ibland men oftast var det mitt fel. Hoppade en liten bana på slutet och den sista gången gick det super förutom att vi kom lite nära på sista hindret men linjen gick så grymt bra och den låg runt 85cm. Något språng ibörjan blev jätte konstigt för att jag trodde att han skulle stanna men han hoppade ändå så jag hängde knappt med, haha ( se första bilden nedanför ). Film kommer när jag klippt ihop allt och lagt till lite musik så att det blir lite roligare;)
 

Rolig dag

Vid två halv tre så var jag, Frida, Kristin och Pernilla och bowlade för Kristin fyller 16 år imorgon. Kristin vann, Frida kom två sen jag och fyra Pernilla men alla var duktiga bara jag och Pernilla som hade lite otur på slutet;) Efter det så gick vi ner till birsta, åt på donken och kollade lite. Det var en rolig dag med roliga och underbara vänner. När jag kom hem så var det bara att byta om och åka till stallet, jag och Pernilla red ut lite efter vägarna men det började ju regna när vi red... såklart... fast det var ganska kul ändå. Sen efter ett tag så bytte vi hästar så jag fick rida Cajia och Pernilla fick rida Nisse. Det var jätte kul och väldigt nyttigt så vi ska nog göra det fler gånger fast i ridhallen men vi skrittade, travade och galopperade på varandras hästar och båda skötte sig super, Cajia var verkligen härlig:)
 
Imorgon tänkte jag hoppa lite med Nisse bara för att få in lite språng och så. Pernilla följer nog med och fotar och jag tror mamma eller pappa ska filma också:) 
 

B-ponny

igår så fick jag rida B-ponny igen:) Red Djärv med Pernilla och Cajia, det var riktigt kul men ganska ovant eftersom Nisse har mycket större steg än vad Djärv har. Vi red iallafall i ridhallen och det gick faktiskt rätt bra, efter ett tag när jag hittat lite knappar och hittat kontakten så gick det super. Han gick fint i form ganska mycket, det var verkligen kul med lite omväxling i dressyren då det inte har gått jätte bra med mig och Nisse fram tills idag då det gick super och det har jag nog Djärv att tacka och tack till Pernilla att jag fick rida din underbara ponny:) 
 

Ny header!:D

Kännde att det behövdes lite nytt så det fick bli en ny header. Kanske inte den finaste då jag gjorde den ganska snabbt men den får duga ett tag;)
 

RSS 2.0