Super träning med 3 avramlingar

Ni får en "fin" banskiss så jag slipper förklara så mycket vad vi gjorde hoppas ni fattar något ;)
vi hoppade i den här ordningen: 1. lila 2. ljusrosa 3. lilablå 4. mörkblå 5. ljusblå 6. grönt 7. gult.
 
Dagens träning gick super, Nisse hoppade jätte bra och ibörjan flöt allt på jätte bra, allt var super tills vi la dit murdelar under räcket på linjen för då började han stanna och jag åkte av 3 gånger med lite mellanrum. Men efter ett tag så flöt det på igen och som sista sak så hoppade vi "den gröna vägen" igen fast vi tog bort volten och  räcket eter bommarna låg då på ca 110-115cm och vi bara flög över utan problem. Mamma filmade så ska fixa den så lägger jag upp den sen men det kan ta nån dag;) Saga var även med och fotade.
Lite fula men fina bilder, 110-115cm på sista bilden
 

<3




Dressyr debut 6/9

Anmält mig och Nisse till dressyr tävling den 6 september, dagen innan hoppningen:) hoppas ju på att båda går super bra. Idag red jag dressyr och han var så sjukt fin men lite tjurig men så fort jag fick igenom det så gick han som en dröm hoppas verkligen att han är så på tävlingen. Red även med lite feber som jag tror jag haft typ hela dagen utan att märkt det, har känt mig jätte trött och frusit och svettas. God natt så hörs vi om jag orkar skriva, har ju inte varit så bra uppdatering av en anledning som jag inte tänker dra upp;)


känslan...

... när vi nollade våran första lokala tillsammans trots titthindrena som han vägrat på på klubbhoppningar och träningar. Älskade K-Donald du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta
Vi hade inte det snabbaste tempot utan det gick väldigt långsammt men vi nollade och han var bäst<3 

planera

Nu ska jag planera Nisses schema dom här två veckorna innan tävlingen. Imorgon blir det iallafall longering och på söndag markarbete/hoppning. Tänkte gå till ridhallen och hoppa grinden som finns där och så. Sen ska jag nog kolla om jag kan hoppträna nästa helg. Jag hoppas tränset hinner komma också men det lär det ju inte göra, det skulle komma i början/ i mitten av september så jag hoppas att det kommer innan 7.
 

Söndagen

igår åkte jag och Pernilla och fotade på tävlingarna. Jag fotade alla ekipage i alla klasser föruom dom som blev uteslutna på första hindret;) Så om du vill ha eller känner nån som vill ha bilder så skriv till mig så ser jag vad jag hittar från både fredagen och söndagen :) När tävlingen var slut så åkte vi hem till mig och la in bilderna i datorn och började fixa dom sen åkte vi till Pernilla och red. Vi red till ridhallen och jag körde lite markarbete, en mjukgörande övning men små hinder. Övade på att korta galoppen och ha kontroll på sidorna och vända med ytter hjälperna. Han blev riktigt riktigt fin i slutet, shit vilken känsla. Det blir bara bättre och bättre nu, det känns riktigt bra inför tävlingen på färsta den 7 september. Bara tre veckor kvar tills dess, jag hoppas också att tränset hinner komma innan dess:) 
 

Statisk rekord!

idag har det hänt mycket eller mycket och mycket. Först fick vi främmade och jag beställde ett perfekt sit of sweden träns fast just nu är det slut sålt så det tar ett tag innan det kommer. Sen cyklade jag till Pernilla och hjälpte henne att måla lite sen åkte vi till selånger marknad, gick runt där ett bra tag. Jag och Pernilla försökte vinna chocklad men det gick inte bra, först tog Pernilla 8 och då blev det 9 sen tog jag 26 tror jag och då blev det 27. Sen gick det bara sämre så vi gick runt lite till. Hittade en snygg keps jag ville ha men jag passar inte i keps, haha. Men den var jätte snygg. Det ända jag köpte var godis remmar ( så klart ). Imorgon drar vi och fotar på tävlingarna även om det regnar, älskar man att fota så gör man;) 
 
 

hoppas på bra väder imorgon

Det ska ju regna imorgon och det är nog nte så kul att fota i regn så jag hoppas på bra väder så att jag kan fota ännu mer. Fast åker jag och fotar på söndag så kommer jag nog att skicka alla i logga istället för utan;)
 

Massor med bilder och bra ekipage

Åkte ju och fotade på tävlingarna på Kungsnäs ( Sundsvalls ridklubb ). Första start gick 11 så behövde ju inte kliva upp jätte tidigt. Åkte dit och var där tills sista klassen var slut, fotade dom flesta ekipagen, nästan varenda en. Fotade alla föruom dom som vägrade ut sig på första hindret för då var det ju inte så mycket att fota. Blev faktiskt rätt många bra bilder för en gång skull.
 

Ont i huvudet

Har ont i huvudet nu men jag hoppas det går över. Åker nog och rider sen, ska nog gå till travbanan så att Nisse får springa av sig lite för han var väldigt pigg i förrigår när jag och Saga red ut eller han var pigg när vi galopperade;) Imorgon så åker jag och fotar på tävlingarna på Sundsvalls ridklubb, ska fota där imorgon och på söndag tror jag:) Ska försöka fota så många som möjligt, kommer även lägga ut några bilder på min och Pernillas foto blogg: http://fpcanon.blogg.se/. Lägger nog ut några här också;)
 
Gjorde en "stämpel" förut, ni ser ju på bilden hur den ser ut. Den kommer jag nog sätta på bilderna jag fotar imorgon.
 

bilder

Igår följde jag med Kristin till THF för att hon skulle rida och jag tänkte fota. Jag passade även på att fota min kompis Maja som rider i ryttarsatsningen som är innan Kristins grupp. Såg även ut som att Donald att blivit väldigt mjuk och fin, såg han ju i rs med hon som rider han där nu när jag har slutat och sen så red Kristin han och hon sa att han gick bra med henne också, kul att se framsteg på honom. Hoppas verkligen jag får rida han några gånger i höst. 
 
Här är lite bilder på Maja och Zauron.
 

 
Redigerade även två bilder, men jag vet inte riktigt om den här blev så bra. Första bilden är orginalet. 

 
 Tyckte nästan att den här redigeringen blev bättre för att jag inte tog bort lika mycket saker.


Gillar den sista bilden väldigt mycket
 
 
 
 
 

 
 

Film från hoppträning

 Nu har jag äntligen fått till videon från en hoppträning för ganska länge sen så här är den
 

Fotoblogg

Jag och Pernilla har skaffat en fotoblogg tillsammans och den hittar ni hääär 
 

Mys med Pernilla






Usch

Nu sägs det att röken från branden har kommit hit till Sundsvall och det känns ju jätte bra... Eller inte. Jag hoppas verkligen att dom får stopp på branden nu och det får gärna börja ösregna men det får inte blåsa men regn vill jag ha nu mycket regn i några dagar.

Borde sova

 Men det är inte så lätt att sova när jag tänker på branden... Det är sjukt, jag blir nästan mörkrädd för det är så hemskt och att den är så stor. Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att lämna sina hem och kanske aldrig se dom igen, nej usch tycker så synd om alla som blir evakuerade. Jag hoppas så att branden ska stoppas så snabbt som möjligt utan att det blir me skada. Liksom tänk vad som kan hända om dom inte får stopp på den, nej fy det ska vi inte tänka på. Allt kommer att ordna sig. Även om jag inte direkt är så drabbad av rök och eld men ändå det känns att se och läsa hur oroliga och rädda folk är och alla barn... Nej usch nu hoppas vi att det löser sig och elden blir släckt eller åtminstone under kontroll


"Make me your radio and turn me up when you feel low"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"My heart's a stereo It beats for you, so listen close Hear my thoughts in every note"

 
 

Hoppträningen

Ni får leva med min "fina" skiss;)
Började med att värma upp i trav, ställde och böjde, gjorde övergångar och tempoväxlingar. Sen i galoppen så ökade vi efter långsidorna och gjorde lite volter ibland. När vi värmt upp så började vi hoppa. Vi började i högervarv och galopperade på en stor volt över en bom sen en till bom och oxer och runt igen ( grön linje ). Gjorde det i båda varven, var tvungen att korta upp honom väldigt mycket. Sen hoppade vi linjen/kombinationen ( lila linje ), det var byggt för tre galoppsprång men jag skulle kort emellan till fyra. Fick jobba mycket med att ta tillbaka honom då han gärna springer fort men efter ett tag så gick det, han tyckte det var riktigt jobbig. Gjorde det i båda varven också men i höger så efter ett tag skulle jag in på volten efter oxern och sen resten av linjen (blå linje). Sen hoppade vi bom räcke bom, vi började lågt och höjde eftersom men Nisse tyckte det var riktigt jobbigt så efter ett tag ville han inte fatta galopp och körde bara upp huvudet men när vi sänkte gick det bättre (röd linje) sen la vi ihop det med en liten oxer så att vi hoppade på en båge (gul). Tillsist så hoppade vi linjen och sen bågen med oxern och bom räcke bom. I linjen så höjde vi oxern och sista räcket ganska mycket och det gick super, han hoppar bättre när det är högre och jag rider bättre;) Det var riktigt kul även fast jag höll på att dö i värmen och Nisse var riktigt svettig. Men vi behövde det och nu känns det bra inför nästa tävling som troligen bli på Färsta. Blir nog en till hoppträning när Carro kommer hem igen.
 
 

Borde sova

Hoppträning imorgon klockan nio så borde sova nu så jag orkar upp;) var bort till travbanan idag och snacka om pigg häst, han ville dra iväg i full galopp och när jag höll in honom slängde han med huvudet eller drog ner det, busen hoppas han har samma energi imorgon fast inte lika stark och jobbig, haha men godnatt nu;)


“Forget all the reasons why it wont work and believe the one reason why it will”




Skylar Stecker

Satt och kollade lite på youtube och hittade den här grymma tjejen, hon är 12 år tror jag och är grymt duktig på att sjunga. Önskar att jag också var så duktig, haha;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0