Mys tur

Blev en mysig barbacka uteritt idag. Tog på han fleece täcket för att jag frös och så tog vi en uteritt med ny tränset. Mest i skritt men tog även lite trav och lite galopp

Tränset är inte jätte noga inställt än för jag var för lat idag, haha;) men Nisse verkade gilla tränset iallafall och han var pigg och glad;)


Min stjärna<3 

Äntligen!







Nollade 70cm, 4 fel i 80cm




.:In Another World:.

 
 
Fotograf: Pernilla<3
 
 
 

Pay and Jump med Twiniii imorgon!:D




Somnar nöjd

Har suttit och pluggat typ hela kvällen, fysik prov imorgon. Låter som det blir Pay and Jump på söndag också:D men nu ska jag sova så att jag orkar provet imorgon. Fredag imorgon så sjukt skönt:) somnar med musik i öronen, Justin Bieber, kändes längesen jag lyssnade på hans låtar men dom är fortfarande bra;) 



Lillen kan ju han med





Pay and Jump?

My skrev förut att det skulle vara Pay and Jump på Alnö på söndag igen så vi får se om jag åker men jag hoppas det och åker jag så hoppar jag nog 70cm och sen kanske en 80cm också. Jag hoppas att mitt PS träns hinner komma tills dess :D Sen åker jag förhoppningsvis på terräg träning på THF den 26 oktber, ska tvinga mamma, haha ;)
 

Ny jacka kanske? ;)

Den hääär Spooks jackan är grymt snygg, skulle verkligen vilja ha den både till vardagen och till stallet. Den lär ju stå på min önskelista till jul tillsammans med ett par freejump stigbyglar. Nu blir det dyrt för släkten, haha ;) 

"In another world, just the two of us"

 

Bilder från idag

Blev två stopp i 50cm och nollade 60cm. Är riktigt nöjd så här kommer lite bilder som min slav Pernilla har fotat :D
 

Nollade 60cm :D




God natt

Idag tränade jag dressyr på Nisse med Carro och det gick super, Carro satt även upp och red och sen fick jag mycket tips och han gick super bra när jag hoppat upp igen, imorgon blir det nog hoppträning och på lördag Pay and Jump på Alnö, hoppar bara 50cm och 60cm för att få komma runt med en bra känsla:D aja godnatt nu, skolfoto imorgon. 


Miss U




Nu är han billig

Gick inte bra i lördags eller idag, skriver mer nån annan dag 
Foto: Saga

Får inte nog av min ponny

Sitter och kollar bilder och filmer från i söndags och jag kan typ inte sluta kolla, haha;) 
 

stjärnan igår

behöver jag säga mer än att det var det bästa dressyr passet med honom?
Nu taggar vi dressyr tävling på lördag och hoppas han går lika bra då och så hoppas vi att hoppningen går bra den med;)
foto: Pernilla<3
 

Bästa






RSS 2.0