When two hearts beats as one








Min och Donalds 90cm runda

 
 
Underbara ponny<3 blev ju en lite för snäv sväng mot hinder nummer 2 och därför sprang han på sidan men jag är grymt nöjd med rundan ändå. Det var ju trots allt det första 90cm banan för oss båda<3

New in


Var på Hööks förut och fick med mig två schabrak (ett svart och ett brunt), en ny nummerlapp då min andra är trasig och lite hästa godis men det har jag lämnat i stallet så det fick inte vara med på bild;)

Kristin och Nisse

Idag så var jag med Kristin på dagen och sen på kvällen så åkte vi till Nisse och red. Kristin fick börja och det gick ganska bra ändå även fast han är ganska svår efter ett tag så fick jag sitta upp. Vi hade ställt upp ett litet sockerbits hinder som jag hoppade och så höjde vi lite eftersom, ibland gick det jätte bra och ibland fick han för sig att det var skit läskigt. Sen fick Kristin testa lite till och sen hoppade jag lite barbacka också:) Screenshotade lite från en video




Barbacka

Blev ett dressyr pass barbacka idag och det gick faktist ganska bra, galoppen var ovanligt bra, han sprang inte iväg hela tiden och ibland kom den där underbara känslan när allt känns rätt. Screenshotade en bild från en video så det är därför den är så dålig;) ska sova nu, ska ju upp och jobba imorgon så får uppdatera mer imorgon. Godnatt alla:)


Miss U<3












travbanan

Idag så red jag till travbanan. Skrittade mest men travade också lite på vägen dit sen när jag kom fram så skrittade jag lite först och sedan travade jag lite. Sen körde jag lite galopp intervaller för konditionen och styrka efter som det är lite backar där. Tog två varv med ökningar och minskningar i galoppen. Både jag och Nisse tyckte att det var grymt kul att ösa på lite ibland och han hade grymt bra bjudning, det var riktigt roligt så jag ska verkligen rida där mer:) 
 
 
 
 
 
 
 

Utan motgångar får man inga framgångar

Tävlingen i tisdags gick ju inte bra alls. På framridningen så var underlaget ganska tungt och djupt så jag ville inte rida för mycket så att han blev trött men han var fin både på framridningen och framhoppningen. Efter att ha hoppat fram så gick vi ner till banan och där behövde jag inte vänta länge tills det var vår tur. Vi gick in på banan och när jag fick start signal så fattade jag galopp och red mot första hindret som han stannade på, kom igen och då hoppade han men stannade på andra. Kom igen på det och då hoppade han och sen så stannade han på tredje hindret också så utesluten. Nästa klass var han fin på framridningen och framhoppningen fast han stannade några gånger på oxer men när han hoppade så hoppade han bra. Sen var det ner till banan och vänta på min tur. Väl inne på banan fattade jag galopp och den här gången hade jag bättre galopp så jag red mot första hindret men han saktade av flera meter innan stannade tre gånger på första hindret, trots att jag hade så bra galopp och allt men han hade bestämmt sig för att inte hoppa inne på banan. Hade även sporrar i andra klassen för han lyssnade inte på skänkeln inne på banan i första klassen. Det är bara att ta nya tag och försöka igen eftersom man får inga framgångar om man inte får motgångar. 
 
fotograf: My

Sova

Berättar om tävlingen imorgon, måste sova nu ska ju upp tidigt för att sommarjobba. God natt:)


Stallet snart

Ska snart till stallet, blir en kort uteritt och sen blir det fixa inför tävlingen imorgon även fast det är en kvällstävling men jag sommarjobbar på dan så det mesta måste fixas ikväll;) 


Hoppträning

Idag så var det hoppträning. När vi kom fram till ridbanan så började vi prata lite och sen red jag fram i trav och galopp eftersom vi hade skrittat hela vägen dit så han var redan uppvärmd i skritt. Sen travade vi över travbommar som låg efter ena långsidan och på andra långsidan så försökte mjuka upp honom i sidorna genom att ställa han utåt och inåt. Sen galopperade vi på en volt och gjorde samma sak där, ställde utåt och inåt. Efter det galopperade vi över tre galoppbommar som vi sedan la upp till studs. När vi hoppat studsen lite så hoppade jag ett räcke och efter det en kombination och sedan gjorde vi lite olika banor och så höjde vi eftersom:) Det gick riktigt bra bara några stopp här och där men det var oftast mitt fel men annars gick det super och nu taggar vi tävling på tisdag:D Fick tyvärr inte med mig någon som kunde filma
 

Älskar dig dampis<3

Bjuder på dom "fina" bilderna från bockningarna igår;) Hahah mina miner på vissa bilder.
 
Ska till stallet senare, tror det blir lite dressyr. Imorgon blir det hoppträning, ska be mamma fota och så kanske jag få med någon att filma:) Sen taggar vi inför tävling på tisdag:D
 
 
 

Barbacka fotning

Efter skolavslutningen så åkte jag först hem och sen åkte jag till Pernilla för att fota lite och göra det vanliga i stallet. Vi började med att hämta Djärv och borsta av honom och sedan tränsa. Sen gick vi ner till en äng om man kan kalla det så. Jag började att fota Pernilla och Djärv och dom var jätte fina och Djärv var så söt för han syntes nästan inte bakom allt gräs men bilderna blev riktigt fina. Sen gick vi tillbaka med Djärv och hämtade Nisse så att Pernilla kunnde fota mig och Nisse, vi fotade på ängen då också och när jag skulle galoppera så tyckte han nog att det var så roligt för han gjorde värsta bockserien, jag var nära på att ramla av men jag kände inte för det när jag inte hade hjälm;) Sen bytte vi Nisse mot Cajia så fotade jag Pernilla och Cajia men då var vi bara på vägen då Cajia är lite känslig:) Riktigt rolig dag förutom att jag har blivit riktigt förkyld, har nog haft lite feber också. Inte så bra nu när jag börjar sommarjobba på måndag
 
Här är några favorit bilder:) Fotograf: Pernilla 
 

Äntligen sommarlov!:D




Never say Never





Först frissan nu stallet

Kom nyss hem från frissan, blev väldigt nöjd med resultatet. Nu ska jag åka till stallet så hörs sen:)


Nisse

I tisdags så hade jag Nisse på lektionen på THF, vi hade lite lydnad, smidighetsövning. Det var jätte kul och det känndes som om vi behövde den övningen. Vi hade inte så höga hinder det kanske var runt 50cm. Det gick väldigt bra bara lite små grejer som att han smet på sidan när det gick för fort. Men när jag kortade upp honom så gick det super bra. Pernilla var med och fotade. Bjuder på lite störda bilder;)
 
Så här ser mina tävlingsplaner ut just nu:
Kvälls hopptävling i Matfors den 17 juni, hoppar LD och LC båda i avdelning B 
Sen tänkte jag nog anmäla mig till THFs tävling 27-29 juni men då hoppar jag bara en LC den 28 och en LC den 29 men om jag ska vara med vet jag inte än, beror på om jag har skjuts;) 
 

Saknar

Har inte bloggat på ett tag men jag har varken haft tid eller lust så;) imorgon åker vi hem, vi är förresten i mina kusiners stuga utanför Stockholm har varit här sen i torsdags. Saknar Göteborg så mycket, vill dit nu. Har kommit på massa anledningar till att vi kan åka dit men det kommer nog inte att ske:( ska kolla på the vampire diaries nu:)



RSS 2.0