Dagens ridpass: Markarbete, vägar

 Vi hade markarbete och vi jobbade mycket med vägar. Började med att skritta fram, vi gjorde lite skänkelvikningar och volter mm. Sen travade vi fram och då gjorde vi sex styckna serpentin bågar och på långsidan gjorde vi bogen in tror jag det var, sen galopperade vi på långsidan. Sen började vi med små sockerbits hinder på ca 50cm.
Vi kom i galopp och gjorde en ganska snäv sväng och hoppade hindrerna, körde vi båda hållen. Ni ser ju på min snabbba skiss hur vi red. Vi körde två gånger var åt varje håll. Donald var duktig men sparkade bakut nån gång;)
Sen skulle vi rida i galopp efter lång sidan och vända ganska snävt mot ett hinder på medellinjen, två gånger var åt varje håll. Donald var duktig här också och sparkade bakut ;) busig ponny
Sen skulle vi hoppa typ som på en volt och det var väldigt tajt mellan hindrerna så man fick rida långt ut, två gånger åt båda hållen. Donald sparkade bakut väldigt mycket, den lilla busen men han hoppade fint:)
Till sist skulle vi hoppa nån slingrig, konstig väg ( som ni ser på min slarviga skiss ) Det är svårt att förklara hur vi red så ni får klara er med skissen men Donald var fin och hoppade bra. Han kan nog bli en riktigt bra omhoppnings ponny;)
Ni får mer bilder imorgon:) 

Kommentarer
Postat av: Andrea

GUD VAD FIN HEADER DU HAR !!!!! :D

Svar: Tack det är Theresia Sandahl som har gjort den:)
Fanny

2013-10-30 @ 20:21:17
URL: http://andreaamazing.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0