Två ridpass

I onsdags så hade vi markarbete och vi hade först travbommar längs medellinjen så vi travade upp från en kort sida över två bommar, övergång/halt, trava över två bommar till så körde vi på på det ett tag sen la vi upp två bommar till ett kryss på 40-50cm som vi travhoppade landade i galopp och skulle sakta av till skritt/halt och sen fram i trav och över dom andra bommarna, så körde vi på det tre gånger. Sen la vi upp dom andra bommarna och trav hoppade första landade i galopp saktade av till trav och trav hoppade det sista, körde det tre gånger var också. Det gick ganska bra men ibland var han seg och ibland var han pigg. Markarbete nästa vecka också sen hoppning veckan efter.
 
I går så hade vi dressyr och vi övade på att få hästen mjuk och få dom i bättre form. I början gick det så där men sen i traven innan galoppen blev han såååå fin och i galoppen också, han var verkligen jätte fin. Men sen när vi skulle galoppera i andra varavet så gick något larm och då var han knappt på marken, haha jodå men han vart skvättig och konsentreade sig inte alls utan han bara sprang på men det gick bra ändå. Bästa passet hittills:D
Gammal bild, har inga nya än:P
Kristin fotade lite men hon hann tyvärr inte fota när han var så fin för hon var tvungen att göra iordning Puck som hon skulle rida sen. Så bilder kommer:)
 
Idag efter skolan gick jag till Kristin ett tag och sen åkte jag och mamma till Hööks:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0